Büyükşehir'e Çal Mağarası ve itfaiye tepkisi: Sözünüzü tutun

CHP'li Vahap Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Çal Mağarası ve itfaiye birimi için verilen sözlerin neden tutulmadığını sorarak tepki gösterdi.

Büyükşehir'e Çal Mağarası ve itfaiye tepkisi: Sözünüzü tutun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Yardımcısı Vahap Bulut, Doğankaya-Çal Mağrası arasındaki yol ve itfaiye biriminin kurulması sözünü yeniden gündeme getirdi. Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin verdiği sözlerde durmasını belirtti. Bulut, “Verdiğiniz sözlerin yerine getirmemenizin sebebi nedir, kim engel oluyor bilmek istiyoruz” dedi.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya’nın Trabzon’un Düzköy İlçesi Çayırbağı Mahallesi Doğankaya-Çal Mağarası arasını yaptıracağını söylediğini belirten Vahap Bulut, “Ama geçen süre içinde yolla ilgili her hangi bir çalışma yapılmadı. Yanına giden mahalle sakinlerine Akkaya, ’10-15 gün içerisinde oranın sorunu çözeceğini’ söz verdiği halde yolarımıza hiç bakılmıyor. Bu yol ağının yüzde 20’si büyükşehirin olduğu halde verilen söz yine havada kaldı. Bu yolun sahibi kimdir? Vatandaşın parasıyla yapılan asfaltı TİSKİ ekipleri yardı gitti. Bu yol bozuldu. Vatandaşın vergisini alan ve hizmet götürmekle yükümlü olan Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyoruz Vatandaşın parası da kalmadı yolu yapmaya. Yolu bozanlar ne zaman bu sorunu giderecek. Yolumuzu ne zaman yapacak” dedi.

İTFAİYE BİRİMİ NEDEN KURULMUYOR?

Aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Düzköy’de İtfaiye Birimi kuracağını sözlerini hatırlatan Vahap Bulut, “Geçen günlerde yine itfaiye aracı olmaması sebebiyle yine Gürgendağı’nda bir yurttaşımızın evi kül oldu. İtfaiye biriminin Düzköy’e kurulması için daha ne kadar evin yanması gerekiyor. Sayın Gümrükçüoğlu neden sözünde durmuyor. Bu mahallerde çıkan yangınlarda bir can kaybı yaşanırsa sorumlusu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’dir. Lütfen verdiğiniz sözleri yerine getiriniz. Bu sözleri yerine getirmemenizin sebebi nedir, kim engel oluyor bilmek istiyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir'e Çal Mağarası ve itfaiye tepkisi: Sözünüzü tutun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber