Eşini öldürüp oğlunu yaraladı! Sözleri kan dondurdu

Eşini öldürüp oğlunu yaraladı 'Bugün olmasa yarın olacaktı' dedi.

Eşini öldürüp oğlunu yaraladı! Sözleri kan dondurdu

Düzce'nin Yığılca ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi A.A.'ı (50) tüfekle vurarak öldüren, oğlunu ise yaralayan D.A.(55), jandarmadaki ifadesinde, "Bu konuda hiç pişmanlığım yok. Bugün olmasa yarın olacaktı" dedi. D.A. tutuklanırken, eşi A.A. gözyaşları içinde toprağa verildi.

Olay, dün öğleden sonra, Yığılca ilçesi Hacıyeri köyünde meydana geldi. Bolu´da yaşayan D.A. bayramlaşmak için boşanma aşamasında olduğu eşi A.A. ve oğlu M.A.´ın kaldığı eve geldi.

Çift arasındaki tartışmaya oğlu M.A. da dahil oldu. D.A. aracında bulunan av tüfeğini alarak tekrar eve girdi. Babasının annesini vuracağını gören M.A. müdahale etmek istedi.

D.A. oğlunu sol bacağından yaraladı, daha sonra ateş ederek eşi A.A.´ı öldürdü. Yaralanan M.A. hastaneye kaldırılırken, ormana kaçan D.A. ise jandarma ekiplerince yakalandı.

Eşini öldürüp oğlunu yaraladı! Sözleri kan dondurdu

"HİÇ PİŞMANLIĞIM YOK"

Gözaltına alınan D.A.'ın ifadesinde, "Karımla defalarca barışmak istedim. Ama kendisi buna yanaşmadı. Bana uzaklaştırma kararı aldı. Bayramlaşmak için eve geldiğimde kimse yoktu. Beni kovmaya çalıştılar. Oğlum başıma nacakla vurdu ve yaralandım. Bu kez ben av tüfeğini alarak ateş etmeye başladım. Bu konuda hiç pişmanlığım yok. Bugün olmasa yarın olacaktı" dediği öğrenildi.

D.A.'ın daha önce de adam yaralama suçundan cezaevine girdiği ve 2 yıl önce tahliye olduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen D.A. tutuklandı.

A.A. ise Hacıyeri köyünde öğle namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. A.A.'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler