Yatırımı yap vatandaşlığı kap !

Gelişmiş ülkeler yabancı yatırımcı çekmek için adeta yarışıyor. Teşvikler ise oldukça cazip.Yabancı yatırımcıya sağlanan avantajlar arasında vize muafiyeti de yer alıyor, vatandaşlık hakkı da.2008 KRİZİ HENÜZ ATLATILAMADIGlobal kriz, ülkeleri yatırımcı çe

Yatırımı yap vatandaşlığı kap !

Gelişmiş ülkeler yabancı yatırımcı çekmek için adeta yarışıyor. Teşvikler ise oldukça cazip.
Yabancı yatırımcıya sağlanan avantajlar arasında vize muafiyeti de yer alıyor, vatandaşlık hakkı da.
2008 KRİZİ HENÜZ ATLATILAMADI
Global kriz, ülkeleri yatırımcı çekmek için yeni yollar aramaya teşvik ediyor. Kullanılan yöntemlerin bir yenisi de,  yatırımcıyavatandaşlık hakkı vermek. Krizden çıkmak için yatırımcı çekme yarışına giren ülkeler arasında Amerika, Portekiz, İspanya, İngiltere,Avustralya ve Kanada yer alıyor. Sağlanan teşviklerse oldukça cazip. Yatırımcı çekmek isteyen ülkeler, vize muafiyetinden vergi avantajına, oturma izninden vatandaşlık hakkına kadar pek çok seçenek sunuyor.  Bu avantajlardan yararlanmak için, gayrimenkul almak, bankalarda para tutmak, şirketlere para yatırmak, ya da iş olanağı yaratan yatırımlarda bulunmak yeterli. Özellikle Amerika ve Kanada gibi gelişmiş ülkelerde vatandaşlık hakkı için bekleme süreleri yıllar alıyor. Ancak yatırımcının işi oldukça kolay. Amerika'da 500 bin dolar,Kanada'da 400 bin dolar, Almanya'da 250 Bin Euro, ingiltere de ise 3.1 Milyon Sterlin'i olan yatırımcı için  vatandaşlık kapıları ardına kadar açık.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya