Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği boşaltıldı!

Rusya’nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı saldırılar 16’ncı gününde de devam ederken, ülkedeki vatandaşların tahliyesi için yoğun çaba gösteren Türkiye’nin Kiev’deki büyükelçiliği boşaltılarak daha güvenli bir bölgeye taşındı

Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği boşaltıldı!

Doğu kanadından çok sayıda kente giriş yapan Rus birlikleri, başkent Kiev'de ilerleyişlerini sürdürürken, Türkiye Ukrayna'da bulunan vatandaşları için tahliye çalışmalarını hızlandırırdı ve Kiev'den çok sayıda vatandaş ülkeye getirildi. Bununla birlikte yoğun bombardıman altındaki Ukrayna'da şehir içinde çatışmaların başlaması ihtimaline karşı Türk büyükelçiliğinin taşınması gündeme alınmıştı.

ELÇİLİK ÇALIŞANI ELİNDE ATATÜRK FOTOĞRAFIYLA ÇIKTI
Kiev'deki Türk büyükelçiliği güvenli bölgeye geçme kararı aldı. Binanın boşaltıldığı esnada bir çalışanın eline aldığı Atatürk portresiyle binadan çıkış anı fotoğrafa yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya