Şivan Perver, Brüksel'de PKK eylemine katıldı

Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın ardından adeta çılgına dönen Şivan Perver, Belçika'nın başkenti Brüksel'de terör örgütü PKK/YPG'nin eylemine katıldı.

Şivan Perver, Brüksel'de PKK eylemine katıldı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de terör örgütü YPG/PKK yandaşları eylem düzenledi. Eyleme katılan isimler arasında Barış Pınarı Harekatı'nı eleştiren Şivan Perver de yer aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusunun, Fırat'ın doğusunda huzur ve güveni sağlamak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı karalamak için yapılan eylemde konuşan Şivan Perver, "Türk arkadaşlarım" diye başladığı konuşmasını teröristler için slogan atarak bitirdi.

KÜSTAH AÇIKLAMALARLA GÜNDEM OLMUŞTU
Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrası Şivan Perver, sosyal medyadan yayınladığı video ile gündem olmuştu.

Harekata yönelik küstah açıklamalarda bulunan Perver yayınladığı videoda; "Biz size ne yaptık, saldırıyorsunuz. Direneceğiz, en son kalan kişiye kadar direneceğiz. Kürdistan'ı size bırakmayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler