Serveti dudak uçuklatıyor

 Eski Başbakan Yardımcısı Boris Nemtsov ve muhalif Leonid Martinyuk'un ortak kaleme aldığı ve "Kürek Mahkumunun Hayatı" adı altında hazırlanan 32 sayfalık raporda, Putin'in 20 rezidansı, 58 uçaktan oluşan bir filosu, 59.2 milyon dolar değerinde yatları, y

Serveti dudak uçuklatıyor

 

Eski Başbakan Yardımcısı Boris Nemtsov ve muhalif Leonid Martinyuk'un ortak kaleme aldığı ve "Kürek Mahkumunun Hayatı" adı altında hazırlanan 32 sayfalık raporda, Putin'in 20 rezidansı, 58 uçaktan oluşan bir filosu, 59.2 milyon dolar değerinde yatları, yaklaşık 690 bin dolar değerinde saat koleksiyonu ve birkaç Mercedes marka otomobili olduğunu yazdı. Yine rapora göre, Putin'in Valday Gölü'nün ortasında 930 hektarlık bir adaya sahip olduğu da savunuldu. 1000 çalışanın görev yaptığı adada, kilise, yüzme havuzu, konser salonu ve 2 restoran bulunduğu belirtildi.

 

KENDİSİNE 'KÜREK MAHKUMU' DEMİŞTİ

 

Rusya'da geçtiğimiz mayıs ayında devlet başkanlığı koltuğuna üçüncü defa oturan Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesini yönetmeyi "kürek mahkumluğu" olarak nitelendirmişti.

 

İŞTE PUTIN'İN SAHİP OLDUĞU MAL VARLIĞI

 

- 20 saray ve villa: Hepsi son derece lüks bir şekilde döşenmiş

 

- 15 helikopter

 

- 58 uçaktan oluşan filo: İçinde Dassault Falcon tipi 2 jet de bulunuyor. Yine 1 uçağın kabini pırlantadan oluşan tasarımlarla dizayn edilmiş. Yine uçağın tuvaletindeki musluklar da pırlanta ile bezenmiş.

 

- 53.7 metrelik yat: İçi özel olarak tasarımlanmış, spa havuzu, şelalesi ve şarap mahzeni bulunuyor.

 

- 5 katlı yat: İçinde jakuzi, barbekü, özel mermerlerden oluşan iç dizayn, dev bir banyo ve havuz bulunuyor.

 

- 11 lüks marka saat

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya