Rusya'da yolcu uçağı ile bağlantı kesildi

Rusya'da içinde 28 kişi bulunan yolcu uçağı ile bağlantı kesildi.

Rusya'da yolcu uçağı ile bağlantı kesildi

Rusya’nın Kamchatka bölgesinde 28 kişinin bulunduğu AN-26 tipi bir yolcu uçağıyla bağlantının kesildiği duyuruldu.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (EMERCOM) tarafından yapılan açıklamada, Petropavlovsk-Kamchatsky – Palana seferini yapan ve içinde 22 yolcu, 6 mürettebat bulunduğu ifade edilen AN-26 tipi yolcu uçağıyla bağlantının kesildiği duyuruldu.

Ayrıca, söz konusu uçağı bulmak için arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

DENİZE DÜŞTÜ

Rusya Acil Durum Servisi, Kamçatka yarımadasında irtibatın kesildiği ve toplam 28 kişinin bulunduğu uçağın denize düştüğünün belirlendiğini duyurdu.

Rusya'nın uzak doğusundaki Petropavlovsk-Kamçatski'de toplam 28 kişi ile birlikte havalanan ve hava trafik kontrolü ile teması kaybeden An-26 tipi uçağın akıbeti belli oldu. Rusya Acil Durum Servisi, uçağın inişe geçtiği sırada denize düştüğünün tespit edildiğini, birden fazla geminin olay yerine sevk edildiğini duyurdu.

Varış noktası Ohotsk Denizi'nin kıyısındaki Palana olan uçakta, yapılan ilk açıklamalara göre 22 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyor.

Rusya'da yolcu uçağı ile bağlantı kesildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya