Rusya'da patlama: Çok sayıda ölü var...

Rusya'da patlama meydana geldi. Yaşanan patlamada çok sayıda can kaybı oldu.

Rusya'da patlama: Çok sayıda ölü var...

Son dakika haberine göre Rusya'da patlama meydana geldi. Rusya'nın St. Petersburg kentinde bir metro istasyonunda gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre en az 10 kişi hayatını kaybetti ve 50 kişi de yaralandı.


RIA haber ajansı, saat 14.30 sularında iki metro istasyonunda patlama meydana geldiğini bildirdi. Bölgeden gelen haberlere göre patlamada 10 kişi hayatını kaybetti.

Bir tanığın ifadesine göre;  Ploshchad metro istasyonunun yakınındaki patlama sonrasın anında sekiz ambulans olay yerine gitti. İlk belirlemelere göre patlamada şarapnel gücü yüksek bir patlayıcı kullanıldı.  Rusya'nın güvenlik servisleriyle yakın ilişki içinde olan bir haber merkezi olan Life News web sitesi ise istasyonda patlamış tren kapılarının resimleri ve yaralılar gösterildi.  Üç metro istasyonu kapatıldığı bildirildi

rusyada patlama
DEA'ya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e bilgi verildi.

rusyada patlama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya