Ruslar Karadeniz'de kendi uçaklarını vurdu

Rusya Federasyonu'na ait savaş gemisi, kendi savaş uçaklarına ateş açarak imha etti.

Ruslar Karadeniz'de kendi uçaklarını vurdu

Ukrayna'nın işgalinin üçüncü gününde çatışmalar devam ederken Karadeniz'de Rusya Federasyonu'na ait savaş gemisi, kendi savaş uçaklarına ateş açarak imha etti.

Rusya'nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı askeri harekatın 3. gününde Rusya, saldırılarını sürdürüyor. Odessa kentinde de Ukrayna Kara Birlikleri ve hava kuvvetleri tarafından Rus uçak ve birliklerine karşı direniş sürerken, Ukrayna Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, " Rusya Federasyonu'na ait savaş gemisi, kendi savaş uçaklarını 'dost ateşi' ile Karadeniz'de imha etti" denildi.

UKRAYNA HAVA KUVVETLERİ: CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ

Ukrayna Hava Kuvvetleri de Rus uçağının düşmesinin ardından yayınladığı mesajda, "Karadeniz'de Füze Birimleri tarafından Rus Su-30 savaş uçağı imha edildi. Cehenneme hoş geldiniz!" ifadeleri yer aldı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Ukrayna'nın Önemli liman kentlerinden olan Odessa'da, Rus askerleri ve Ukrayna askerleri arasındaki çatışmaların şiddetini artırmasının ardından, TSİ 23: 00 ile 05: 00 saatleri arasında sivillerin sokağa çıkması yasaklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya