Ne Günlere Kaldık !

İngiltere'nin Dorset kentinde yaşayan 55 yaşındaki Everard Cunion, kadınlarla ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayınca hayatında radikal bir değişiklik yaptı."Çok konuştukları" için gerçeğini hayatından çıkaran Cunion 9 yıl önce "şişme" kadınlarla bir

Ne Günlere Kaldık !

İngiltere'nin Dorset kentinde yaşayan 55 yaşındaki Everard Cunion, kadınlarla ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayınca hayatında radikal bir değişiklik yaptı.

"Çok konuştukları" için gerçeğini hayatından çıkaran Cunion 9 yıl önce "şişme" kadınlarla birlikte yaşamaya başladı. 9 yılda 9 şişme kadın değiştiren Cunion önceki gün "Gerçek aşkım" dediği "son sevgilisiyle" nikâh masasına oturdu.

Temsili nikâh törenine Cunion'ın yakın arkadaşları katıldı. "Sözde" düğünde Cunion şişme sevgilisine gelinlik de giydirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler