Mısır'dan komik tehdit !

Mısır hükümeti 2 gün önce, Mısır'daki katliamla ilgili açıklamaları nedeniyle Türkiye'yi iç işlerine karışmakla suçlayıp, 'sınırı aştığı' değerlendirmesinde bulunmuştu.Bu açıklamanın ardından Mısır'dan bir Türkiye hamlesi daha geldi. Mısır Savunma Bakanı

Mısır'dan komik tehdit !

Mısır hükümeti 2 gün önce, Mısır'daki katliamla ilgili açıklamaları nedeniyle Türkiye'yi iç işlerine karışmakla suçlayıp, 'sınırı aştığı' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Bu açıklamanın ardından Mısır'dan bir Türkiye hamlesi daha geldi. Mısır Savunma Bakanı General Sisi'nin geçici yönetiminin Cumhurbaşkanı Adli Mansur'un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamayla, Mısırlı yetkililerin sözde Ermeni Soykırımı'nı tanıyan uluslararası sözleşmeyi imzalayacakları duyuruldu.

"TÜRK ORDUSU  TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN..."

Adli Mansur'un tweetinde; "Birleşmiş Milletler'deki temsilcilerimiz, Türk Ordusu tarafından gerçekleştirilen ve 1 milyon insanın ölümüne neden olan Ermeni Soykırımı'nın doğruluğunu kabul eden uluslararası sözleşmeyi imzalayacaklardır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya