İslam alemi şokta! Kabe'ye terör saldırısı önlendi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı: "Kabe'ye terör saldırısı önlendi"

İslam alemi şokta! Kabe'ye terör saldırısı önlendi

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Kabe'ye olası terör saldırısının güvenlik güçleri tarafından engellendiğini bildirdi. 


Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Kabe'ye düzenlenecek olası terör saldırısının güvenlik güçleri tarafından engellendiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Mansour al-Turki, saldırının ikisi Mekke ve diğeri Cidde'de olmak üzere 3 terör grubu tarafından planlandığını, güvenlik güçlerinin Assila bölgesinde ve Ajyad el-Masafi bölgesinde teröristlere karşı hareket ettiğini bildirdi.

CANLI BOMBA KENDİNİ HAVAYA UÇURDU

Al-Turki, Ajyad mahallesinde evlerden birinde saklanan bir intihar bombacısının polisle çatışmasının ardından, kendisini havaya uçurduğunu 6 sivil ve 5 polisin yaralandığını, 5 kişinin de saldırıya ilişkin tutuklandığını bildirdi.

SALDIRGAN ARANIYORDU

Sabah saatlerinde Al Arabiya TV, güvenlik güçlerinin "arananlar listesi"nde olan bir adamın vurularak öldürüldüğünü ifade ederken, bazı kişilerin de gözaltına alındığını ifade etti. Silahlı saldırganın terörizmden arandığı ve güvenlik güçleriyle çatıştığı kaydedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler