İŞİD'li teröristten kan donduran itiraflar!

Kerkük'te yakalanan İŞİD'li teröristin soğukkanlılıkla verdiği itiraflar dehşete düşürdü.

İŞİD'li teröristten kan donduran itiraflar!

Kerkük'te düzenlenen bir operasyonun ardından yakalanan iki IŞİD'li teröristlerden biri olan Amar Hussein 500 kişiyi öldürdüğünü, 200 kadına tecavüz ettiğini soğukkanlılıkla anlatırken yaptıklarının 'normal' olduğunu savundu.


Cumhuriyet’in Daily Mail’den referans verdiği haberine göre, küçük bir hücrede tutulan Hussein 2013'te IŞID'e katıldığını ve o günden beri tahminen 500 kişiyi öldürmüş olabileceğini itiraf etti.

"Kafası kesilmesi gerekenlerin kafasını keserdik"

Hussein, öldürdüğü ve kafasını kestiği insanlarla ilgili olarak da "Öldürülmesi gerekenleri öldürür, kafası kesilmesi gerekenlerin kafasını keserdik. İlk insanı öldürmek zor olsa da zamanla günden güne alışılıyor" dedi.

İŞİD'e fakir olduğu için katılmış

İfadesinin devamında da "Bazen tek seferde 8 - 9 - 10 kişi öldürdüğümüz olurdu. Bazen de 30 - 40 kişi... Onları bir çöle götürüp öldürürdük. Gözlerine bir bant takar ve kafalarına kurşunları tereddütsüz sıkardık" dedi.
Fakir olduğu için örgüte katılmış

Kendisinin fakir olduğu için IŞİD'e katıldığını söyleyen 21 yaşıdaki Hussein, "Param yoktu, işim yoktu, kimse bana doğru ve yanlışı söylemiyordu. Arkadaşlarım vardı ama kimse bana bir tavsiye vermemişti" dedi.
El Kaide üyesiydi IŞİD'e katıldı. 

Eski El-Kaide'ci, yeni İŞİD'li

21 yaşında olan Hussein Reuters'a, İlk olarak El Kaide üyesi olup sonradan IŞİD'e geçtiğini söyledi.


İŞİD'li teröristten kan donduran itiraflar!






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya