İran'dan Türkiye'ye büyük tepki !

 İran Hava kuvvetleri Komutanı Hasan Şahsefevi, patriot füze bataryalarının Türkiye'ye yerleştirme amacının Müslüman ülkeler arasında nifak ve bölünme yaratmak olduğunu söyledi. Tahran'daki büyükelçilerde görevli bazı askeri ataşelerin katıldığı bir tören

İran'dan Türkiye'ye büyük tepki !

 

İran Hava kuvvetleri Komutanı Hasan Şahsefevi, patriot füze bataryalarının Türkiye'ye yerleştirme amacının Müslüman ülkeler arasında nifak ve bölünme yaratmak olduğunu söyledi.
 
Tahran'daki büyükelçilerde görevli bazı askeri ataşelerin katıldığı bir törende konuşan Tuğgeneral Şahsefevi, Türkiye'de kurulan Patriot füzeleri ve Suriye sorununa değindi.
 
Tuğgeneral Şahsefevi, "Büyük şeytan ABD önderliğindeki batılı politikacılar, Müslümanlar arasında ayrılık yaratıp etnik ve mezhepsel ihtilafları körüklemek istiyor. Patriot füzeleri de bu amaç doğrultusunda Türkiye'ye yerleştirildi" diye konuştu.
 
Suriye sorununa da değinen Şahsefevi, Suriye halkının İsrail'e karşı yaptıkları direniş mücadelesinin bedelini ödemekte olduğunu ifade etti. Tuğgeneral Şahsefevi, "Teröristlerle savaş bahanesiyle Afganistan ve Pakistan'da bulunan güçler, aynı teröristleri Suriye'de desteklemekteler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler