İnanılmaz kurtuluş !

Yurt dışında yaşanan trafik kazasında, çarpışan iki araç arasında kalan bisikletli adam şans eseri yara almadan kurtuluyor. Görüntülerde kamyon ve otomobile hızla çarpıyor. Bu sırada bisikleti ile yolda ilerleyen adam otomobil ve kamyonun arasında kalıyor

İnanılmaz kurtuluş !

Yurt dışında yaşanan trafik kazasında, çarpışan iki araç arasında kalan bisikletli adam şans eseri yara almadan kurtuluyor.

Görüntülerde kamyon ve otomobile hızla çarpıyor. Bu sırada bisikleti ile yolda ilerleyen adam otomobil ve kamyonun arasında kalıyor. Çarpmanın etkisiyle otomobilden savrulan parçalar ardından kamyon adama çarpıyor. Kamyonun çarpmasıyla yere düşen ve kameranın görüş açısından kaybolan adamın kamyon altında kalarak hayatını kaybettiği düşünülüyor. Ancak bisikletli adam şans eseri kamyon devrilince feci kazadan burnu bile kanamadan kurtuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya