Hindistan'da inek intihar etti!

Hindistan'da bir inek, çatıda bir süre yola baktıktan sonra aşağı atladı. "İntihar eden inek" etiketiyle sosyal medyada yankı uyandırdı.

Hindistan'da inek intihar etti!

Hindistan'da eşine az rastlanır bir görüntü kaydedildi.


Sahipleriyle çatıda bulunan inek, bir anda çatının kenarına yöneldi. Kısa süre sonra çatıdan düşen inek, yaşamını yitirdi. Görüntüler sosyal medyada 'depresyona giren inek intihar etti' etiketleriyle yankı buldu.

HER ŞEY BİR ANDA OLDU

Hindistan'da bir ineğin üç katlı alış veriş merkezinin çatısından atlayarak ölümüne sebep olduğu görüntüler videoya kaydedildi. Alışveriş merkezinin çatısına nasıl çıktığı belirtilmeyen inek bir süre aşağıya doğru kalabalık caddeye baktıktan sonra kendini aşağı bıraktı.

İNEK AŞAĞI BİR SÜRE BAKTI

Aşağıda millet şaşkınlık içinde ineğin ne yapacağını merak ile beklerken beş adam çatıda ineğin peşinden koşup ineği durdurmaya çalıştı ama başarılı olamadılar.

"İNTİHAR EDEN İNEK" SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sosyal medyada yayınlanan video binlerce kişi tarafından izlenirken birçok kullanıcı, inek için "intihar etti" yorumlarını yaptı.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya