Hayırsız Evlat Balotelli (!)

Manchester City’de oynayan  futbolcu Mario Balotelli’nin  annesi Rose Barwuah temizlikçi olarak çalışıyor.  EURO 2012’ye damgasını vuran “Süper Mario” haftada 120 bin sterlin (341 bin TL) kazanırken,Manchester’a yakın bir firmada temizlikçilik yapan Barwu

Hayırsız  Evlat Balotelli (!)

Manchester City’de oynayan  futbolcu Mario Balotelli’nin  annesi Rose Barwuah temizlikçi olarak çalışıyor. 

 

EURO 2012’ye damgasını vuran “Süper Mario” haftada 120 bin sterlin (341 bin TL) kazanırken,Manchester’a yakın bir firmada temizlikçilik yapan Barwuah saatte 6 sterlin (17 TL) alıyor. 2 yaşındayken oğullarını evlatlık vermek zorunda kaldıklarını söyleyen Barwuah, yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: “Gana’dan İtalya’ya yerleştik. Mario, yakalandığı bağırsak hastalığı yüzünden sayısız kez ameliyat oldu. Hayatı tehlikedeydi ama ona bakacak gücümüz yoktu. Sağlığına kavuşması için evlatlık verdik. Evlatlık verdiğimiz aile bizimle görüştürmedi. Arada ziyaretime geliyor. Bu da bana yetiyor. Ondan para istemiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler