Fransa'da fırtına! 2 ölü

Fransa’da etkili olan Zeus fırtınası nedeniyle farklı iki bölgede meydana gelen olayda, üzerine ağaç düşen 2 kişi hayatını kaybetti. 

Fransa'da fırtına! 2 ölü

Fransa’da etkili olan Zeus fırtınası hayatı durma noktasına getirdi.


Fırtınanın şiddetiyle devrilen ağaçlar 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Ülkenin Correze bölgesinde bulunan bir anaokulun çatısı çöktü. olayda yaralananların olduğu ifade edildi. Fırtına nedeniyle 260 bin eve elektrik verilemedi. Fırtınadan en fazla Auvergne-Rhone-Alpes , Bretagne, Pays-de-la-Loire ve Nouvelle-Aquitaine bölgeleri etkilendi. Dün ülkenin güneydoğusunda bulunan Alpes-de-Haute-Provence bölgesinde, fırtına nedeniyle ağaç bir kamyonun üzerine devrildi. Olayda kamyon sürücüsü hayatını hayatını kaybetti. Ülkenin batısındaki Dordogne bölgesinde ise, 20 metre yüksekliğindeki ağacın bir aracının üzerine düşmesi sonucu 43 yaşındaki sürücüyü hayatını kaybetti. Bretagne bölgesinde de düşen ağacın altında kalan 3 genç ağır yaralandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler