Dünya'ya gök taşı düştü iddiası !

 Küba'nın Rodas kentinde yaşayanlar, hafta başında bölgelerine göktaşı düştüğünü iddia etti.  Cubasi internet sitesine yüklenen ve devlet televizyonuna ait olduğu belirtilen görüntülerde Rodas sakinleri, salı günü gökyüzünde güneşten büyük, parlak bir ale

Dünya'ya gök taşı düştü iddiası !

 

Küba'nın Rodas kentinde yaşayanlar, hafta başında bölgelerine göktaşı düştüğünü iddia etti. 
 
Cubasi internet sitesine yüklenen ve devlet televizyonuna ait olduğu belirtilen görüntülerde Rodas sakinleri, salı günü gökyüzünde güneşten büyük, parlak bir alev topu gördüklerini, ardından duvarları, camları sarsan kuvvetli bir patlama sesi duyduklarını belirtti.
 
Rodaslılar, bu tür bir olayla ilk kez karşılaştıklarını dile getirirken, bölgede yaşayan ve antropoloji uzmanı olduğunu söyleyen Marcos Rodriguez, "tüm işaretlerin bölgeye bir göktaşının düştüğünü gösterdiğini" ileri sürdü.
 
Küba'lı yetkililerin, iddiaların doğruluğunu araştırdığı ve bölgede inceleme yaptığı belirtildi.
 
Rusya 'da Ural Dağları'nın güneyinde yer alan Çelyabinsk bölgesine dün düşen göktaşları çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Yaralı sayısının bini geçmesiyle bazı bölgelerde olağanüstü hal ilan edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya