DSÖ: Hiçbir ülke Türkiye'den daha tecrübeli değildir

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Ghebreyesus yaptığı açıklamada, "Hiçbir ülke doğal felaketler konusunda Türkiye’den daha tecrübeli değildir. Türkiye her zaman yardım elini uzatmıştır şimdi de uzatıyor." ifadeleri kullanıldı.

DSÖ: Hiçbir ülke Türkiye'den daha tecrübeli değildir

Türkiye'nin İtalya, İspanya, Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Kuzey Makedonya, Kosova ve İngiltere'ye koronavirüsle mücadele kapsamında tıbbi yardım malzemeleri göndermesi Dünya Sağlık Örgütü tarafından takdirle karşılandı.

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı komşu ve başka ülkelere (COVID-19) konusundaki katkılarından dolayı takdir ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN TAVRI DÜNYAYA ÖRNEK OLMALI"

DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus'nun açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'nin COVID-19 konusunda sergilediği dayanışma tüm dünyaya örnek olmalı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı komşu ve başka ülkelere (COVID-19) konusundaki katkılarından dolayı takdir ediyorum. Hiçbir ülke doğal felaketler konusunda Türkiye'den daha tecrübeli değildir. Türkiye her zaman yardım elini uzatmıştır şimdi de uzatıyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya