Cinayeti kim neden işledi ?

Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti’ne bağlı Stade kentinde yaşayan 24 yaşındaki hamile ve 2 çocuk annesi Zeynep A., 36 yaşındaki kocası Yıldıray A. tarafından öldürüldü. 3 ve 6 yaşlarında iki oğlu olan Zeynep A.’nın cesedini ise abisi buldu. Kız bebek bek

Cinayeti kim neden işledi ?

Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti’ne bağlı Stade kentinde yaşayan 24 yaşındaki hamile ve 2 çocuk annesi Zeynep A., 36 yaşındaki kocası Yıldıray A. tarafından öldürüldü. 3 ve 6 yaşlarında iki oğlu olan Zeynep A.’nın cesedini ise abisi buldu. Kız bebek bekleyen 6 aylık hamile genç kadının boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Yıldıray A.’nın, gözaltına alındıktan sonra savcılık tarafından sorgulandığı ve tutuklandığı açıklandı. Yıldıray A.’nın geçen yıl bir kadını taciz etmekten yargılandığı ve karısının bu nedenle ondan boşanmak istediği öne sürüldü. Zeynep A., çarşamba günü İstanbul’da toprağa verilecek. Stade kentini şoke eden cinayetle ilgili komşuları, çiftin son dönemde sürekli kavga ettiklerini duyduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya