Belçika'dan vatandaşlarına Türkiye uyarısı!

Belçika Dışişleri Bakanlığı, 16 Nisan’da gerçekleşecek anayasa değişikliği referandumu öncesi Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına uyarılarda bulundu.

Belçika'dan vatandaşlarına Türkiye uyarısı!

Belçika Dışişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yayınlanan bildiride, referandum öncesi Türkiye’de tansiyonun artabileceğine dikkat çekilerek, tatil veyahut iş için Türkiye’ye giden vatandaşların temkinli olmaları ve referandum için propaganda yapılacak yerlere uğramamaları tavsiye edildi.

Federal Kamu Hizmeti olan SPF’in internet sitesinde konuyla ilgili yayımlanan yazıda, şu bilgilere yer verildi; “16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak anayasa değişikliği referandumu dolayısıyla Türkiye’ye gidecek vatandaşların tüm ülke sınırları içerisinde temkinli olmaları ve kalabalıkları ve işlek yerlerden uzak durmaları tavsiye edilir.”

Türkiye’ye gidecek vatandaşların özellikle Suriye ve Irak sınırlarından uzak durmaları da tavsiye edilirken, Adana, Hatay, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Muş, Bingöl, Bitlis, Batman, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Siirt ve Tunceli şehirlerine seyahat edecek vatandaşların, Belçika’nın Ankara Başkonsolosluğunu bu konuda bilgilendirmeleri tavsiye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya