Almanya'da baltalı dehşet! 7 yaralı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde tren garında meydana gelen baltalı saldırıya ilişkin yaralı sayısının 7 olduğu ve 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Almanya'da baltalı dehşet! 7 yaralı

Almanya'da Düsseldorf Ana Tren Garı'nda baltalı bir kişi tarafından saldırı gerçekleştirildi. 7 kişinin yaralandığı saldırıda  3 kişinin durumu ağır.


Düsseldorf kentinde Almanya saatine göre 21.00 sıralarında Düsseldorf Ana Tren Garı'nda baltalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 7 kişi yaralanırken, yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Görgü tanıklarına göre, perona giren bir trenden inen baltalı saldırgan iner inmez baltayla çevreye saldırmaya başladı. Önüne gelene balta sallayan saldırgan, polisin gelmesi üzerine garın arka kapısından kaçarak yakındaki tren yolu köprüsüne çıktı ve aşağıya atladı. Saldırgan, polis tarafından yaralı olarak yakalandı. Baltayı da ele geçiren polis, ikinci bir saldırganın varlığında şüphe ederek bazı gözaltılar yaptı ancak kesin bir bilgi verilmedi.

Saldırının bir terör eylemi olmadığı belirtildi. Düsseldorf Tren Garı çevresi uzun bir süre araç ve tren trafiğine kapatıldı.

Polisin açıklamasına göre saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise eski Yugoslavya kökenli 36 yaşında psikolojik problemleri olan birisi olduğu bildirildi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler