Afgan gazeteci: Ülkem Atatürk'ü dinleseydi...

Afgan Gazeteci Nazira Karimi, Pentagon sözcüsüne "Cumhurbaşkanım nerede" diye sormasının ardından bu kez de Mustafa Kemal Atatürk sözleriyle gündeme oturdu.

Afgan gazeteci: Ülkem Atatürk'ü dinleseydi...

Taliban'ın Afganistan'a girmesinin ardından 90'lı yılları yaşayan gazetecilerden de art arda dikkat çeken sorular geliyor. Daha önce NATO'nun Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in Afganistan hakkında düzenlediği basın toplantısında "Lütfen Taliban'ı tanımayın" sözleriyle gündeme oturan Afgan gazeteci Lailuma Sadid'in ardından bu kez de Nazira Karimi, Pentagon sözcüsüne "Cumhurbaşkanım nerede" diye sorarak gündem oldu.

CANLI YAYINA DAMGA VURAN ATATÜRK SÖZLERİ
En çok konuşulan isimlerin başında gelen gazeteci, CNN Türk'e canlı yayında röportaj verdi. Karimi'nin canlı yayın sırasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili kullandığı sözler dikkat çekti.

Karimi "Keşke liderlerimiz Atatürk'ü daha çok dinleseydi. Onun sözlerini dinleselerdi ülkemiz bu durumda olmazdı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler