30 çocuğa tecavüz eden AIDS'li rahip affedildi!

30'dan fazla küçük kız çocuğuna tecavüz eden ve çocuklara ölümcül AIDS hastalığını bulaştıran rahibin affedilmesi büyük tepki çekti.

30 çocuğa tecavüz eden AIDS'li rahip affedildi!

Meksika'da yaşları 5 ile 10 arasına değişen 30 kıza tecavüz eden Jose Garcia Ataulfo isimli rahip Katolik Kilise'si tarafından affedildi.


Olay Meksika'nın Oaxaca kentindeki bir katolik kilisesinde yaşandı. Jose Garcia Ataulfo isimli rahibin yaşları 5 ile 10 arasında değişen 30 kıza tecavüz ettiği belirtildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin Anonymous Mexico sitesine dayandırdığı habere göre; rahibin AIDS olduğu ve bu ölümcül hastalığı da küçük kızlara bulaştırdığı ifade edildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından mağdur çocuklardan birinin annesi Papa Francesco'ya mektup yazarak rahibin cezalandırılmasını istedi.

Ancak daha önce kız çocuklarına yönelik istismar olaylarına 'ağır cezalar' getirilmesini öneren Papa bu isteği, 'dosya kapandı' açıklamasıyla geri çevirdi.

Rahibin Meksika'daki görevini halen sürdürdüğü belirtildi.

Olay sosyal medyada büyük tepki çekerken, kullanıcılar rahibin cezalandırılmasını istedi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya