Dünya Kupası'nda büyük skandal! Takımın oyuncuları birbirilerinin eşleriyle birlikte oldu

Dünya Kupası'nda mücadele eden takımlardan biri olan Sırbistan hakkında skandal bir ortaya atıldı.

Dünya Kupası'nda büyük skandal! Takımın oyuncuları birbirilerinin eşleriyle birlikte oldu

Futbolculara moral olsun diye ailelerinin de kampa getirildiği ancak Sırbistan takımında bu durumun olumsuzluğa yol açtığı öne sürüldü. İddialara göre forvet Vlahovic, yedek kaleci Rajkovic'in karısı Ana Cakic'le; Gudelj ise Jovic'in eşi Sofija Milosevic'le birlikte oldu. Hatta bu nedenle futbolcular arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı.

Büyük bir heyecanla devam eden 2022 Dünya Kupası'nı sarsan bir olay yaşandığı iddia edildi. Sosyal medyada gündeme gelen bu olay oldukça dikkat çekti. Twitter hesabından paylaşım yapan bir gazeteci, Sırbistan Milli Takımı'nda skandal olayların yaşandığını iddia etti. İddialara göre forvet Vlahovic, yedek kaleci Rajkovic'in karısı Ana Cakic'le; Gudelj ise Jovic'in eşi Sofija Milosevic'le birlikte oldu.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİLER

İddiaya göre; forvet Vlahovic, yedek kaleci Rajkovic'in karısı Ana Cakic'le; Gudelj ise Jovic'in eşi Sofija Milosevic'le birlikte oldu. Bu çarpıcı iddianın ardından Sırbistan Milli Takımı'nda Gudelj ve Jovic'in de yumruk yumruğa kavga ettiği öğrenildi.

KAMERUN MAÇINDA SÜRE ALMAMIŞLARDI

Skandal olayda ismi geçen futbolcuların Kamerun maçında süre almamaları ortaya atılan bu iddiaların sadece iddia olmadığını gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya