Dr. Erdal Atalay "Benim Açımdan" - 16.08.2022

Trabzonspor’un tecrübeli yöneticilerinden Dr. Erdal Atalay, gündeme ilişkin konularla alakalı olarak, “ Benim Açımdan” adlı köşesinde değerlendirmelerde bulundu.

Dr. Erdal Atalay "Benim Açımdan" - 16.08.2022

TRABZONSPOR İÇİN AVANTAJ!
Trabzonspor iki haftadır Cuma günleri müsabakalarını oynuyor. Birde galip gelince üç gün ayaklarını uzatarak galibiyetin keyfini çıkartıyor, rakiplerinin olası puan kayıplarını bekliyor! Cuma oynanan müsabakaların böyle bir avantajı var. Trabzonspor’un ezeli rakiplerinden Fenerbahçe ilk hafta Ümraniyespor karşısında iki, Ligin ikinci haftasında Beşiktaş Alanyaspor karşısında iki Galatasaray da Giresunspor’a üç puan kaybetti.

TRABZONSPOR MÜDAHİL OMALI!
Şimdilerde ise futbol yorumculuğu yapan eski hakem Erman Toroğlu, bir kitap yazdı. Toroğlu bu kitapta yıllar önce Trabzonspor ile Zonguldakspor arasında oynanan karşılaşmada, Trabzonspor’un şike yaptığını ifade ederek hedef oklarını Şenol Güneş’e çevirmişti.

Şenol Hoca, hakkında yazılanlarla alakalı olarak, Erman Toroğlu’nu mahkemeye verdi. Yarın bu davanın duruşması gerçekleşecek. Şenol Güneş Erman Toroğlu şimdilik konuşmasın diye tedbir koydurma talebi var! Trabzonspor bu konuda suskun! Kitapta Trabzonspor ile ilgili bir sürü gerçek dışı detaylar olmasına rağmen, bordo mavili kulüpten en ufak bir tepki yok!

Burada suçlanan sadece Şenol Güneş değil, Trabzonspor’un ta kendisidir! Trabzonspor kurumsal olarak kulübün geçmişine sahip çıkmalı ve bu davaya müdahil olarak katılmalıdır! Trabzonspor’un her konuda bir görüşü olan hukukçu Divan başkanının bu konuda da söyleyecek bir sözü vardı herhalde!  Asıl trajikomik olan ise, Şenol Güneş gol yemediği maçta şikeci oldu!

TRABZONSPOR İPİ GÖĞÜSLEYECEKTİR!
Bu akşam önemli bir maça çıkacak olan TS başarılar dilerim. Umudumuz, dileğim ve en büyük arzumuz, turu geçebilmek. Trabzonspor gücü, futbol aklı, kadro yapısı ve arkasındaki koskoca camia desteği ile bu işi göğüsleyecektir. Tabi ki dost geçinen fakat kazanıldığı takdirde kıskançlık krizine girecek olanları da düşünmek te lazım!

AYNI GÜN OLMAMALI!
15 Ağustos ayını galiba 10 seneden beri yapılıyordu pandemi dönemi hariç! Trabzon’un Fethi tarihi üzerinde tartışmalar vardı. Sonunda 15 Ağustos olarak kabul edildi. Şimdi kurumlar arası da iletişim eksikliği aynı gün bir birine zıt iki kutlamanın yapılmasının önüne geçilmeli idi! Devlet hükümet, valilik bu işi atlamıştır! Önümüzdeki sene nasıl olur bilemiyorum. Burada önemli olan bu iki kutlamanın aynı gün olması. Yoksa verilen forma işi olayın en ufak ayrıntısı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler