Doğu Karadeniz'e fırtına uyarısı

Doğu Karadeniz'de, akşam saatlerinden itibaren aralıklarla fırtına beklendiği bildirildi. Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzey batıya dönecek olan r

Doğu Karadeniz'e fırtına uyarısı

Doğu Karadeniz'de, akşam saatlerinden itibaren aralıklarla fırtına beklendiği bildirildi. Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzey batıya dönecek olan rüzgarın kuvvetleneceği belirtildi.


Rüzgarın, 5 Ocak Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren 7 ila 8 kuvvetinde, saatte 60-75 kilometre hızla, fırtına şeklinde eseceği ifade edilerek, şunlar kaydedildi: "Doğu Karadeniz'de fırtınanın 6 Ocak Pazar günü öğle saatlerinde etkisini yitirmesi beklenmektedir. Fırtına nedeniyle denizciler, balıkçılar ve diğer ilgililerin, tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel