Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yüksek Sosyete 12. bölümü ilgi topladı

Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de yayınlanan dizilerden Yüksek Sosyete 12. bölümüyle izleyici ile buluştu. Beğeni toplayan dizide neler olduğunu haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.Perşembe günleri yayınlanan Yüksek Sosyete'nin 13. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Kerem'e gerçekleri açıklayamadan Can'ın kazasını öğrenen Cansu, ailesiyle beraber umutla iyi bir haber bekler. Bu sürede ise Kerem'i kendinden uzak tutmaya çalışır. Cansu'nun yalanlarını yakalayan ve iyice şüphelenmeye başlayan Kerem, onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Kerem'in Cansu hakkında buldukları kafasını daha çok karıştırır. Bu sırada Ece ve Mert Cansu'ya destek olmaya çalışırlar. Diğer yandan Can'ın kazasından kendini sorumlu tutan Süreyya derin bir uçurumun eşiğindedir. Cansu'nun büyük sırrı ise hiç beklenmeyen bir anda, bütün sosyetenin önünde onu köşeye sıkıştırır. 

yüksek sosyete
GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Sosyetenin iki köklü ailesini bir araya getirmeye karar veren Süreyya ve Bedia, Mert ve Cansu’nun planladıkları randevudan kaçmasına izin vermez. Cansu Kerem’e daha gerçekleri açıklayamadığı için, Mert ise Ece’ye ihanet etmek istemediğinden bu randevudan kaçmak için türlü yollara başvururlar.  Bu sırada Süreyya  boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir. 


Oyuncu Kadrosu:
Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzanatağan, Özgür Çoban, Ceyda Tepeliler, Aybike Turan, Taner Barlas, Hülya Gülşen Irmak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler