Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 4 . bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde neler oldu? İşte detaylar

Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Vatanım Sensin 4. bölümüyle ekranlara geldi. Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in başrolünde yer aldığı dizi ilk bölümleriyle beğeni toplamayı başardı. Perşembe günleri ekrana gelen dizide bu hafta Tevfik Cevdet'in hayatını tehlikeye soktu. Vatanım Sensin 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.



BÖLÜM ÖZETİ

Vatan haini Cevdet'i hedef alan yangın, Azize ve ailesinin hayatını ummadık şekilde değiştirir. Azize'nin yıllardır binbir zorlukla bir arada tutmaya çalıştığı ailesi dağılmaktadır. Cevdet; kızı Hilal ve annesi Hasibe’nin canı ile sınanmış, bir karar almak zorunda kalır. Bundan böyle ailesini yanında, Yunan Konağında ikamet ettirecektir. Diğer yandan Cevdet resepsiyonda tanıştığı Eftelya’nın peşine düşer. Cevdet'in silahların peşinde olduğunu öğrenen Tevfik ise Cevdet'in hayatını tehlikeye atacaktır.

3. bölüm özeti

Cevdet'in asıl imtihanı şimdi başlamıştır. Ne gözünün nuru karısına, ne evlatlarına ne de anasına aslında kendi vatanının kurtuluşu için çalıştığını söyleyemeyecektir. Çünkü bu hem onların canını hem de vazifesini tehlikeye atmak demektir. Cevdet saklanan silahları, Yunanlıların eline geçmeden bulmak zorundadır. İzmir'in hatta Anadolu'nun kaderi buna bağlıdır.

Silahları kendine saklamak için cinayet işleyen Tevfik ise camide bir ipucu bıraktığının farkında değildir. Diğer yandan Vasili için İtilaf devletlerinin katılacağı baloda Cevdet'in ailesinin de orada olması son derece mühimdir.

Yıllar sonra kocasının Yunan üniforması ile dönüşünü hazmedemeyen Azize ise Cevdet'ten boşanmak ister. Cevdet kabul eder; ancak bir şartı vardır. Cevdet her ne kadar bir yabancı gibi olsa da aşkından bu kadar kolay vazgeçmesi Azize'yi sarsar. Cevdet'in vatan haini olarak dönüşü ise ailesini tehlikeye atacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv