Seviyor Sevmiyor 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seviyor Sevmiyor 12. bölümle ekranlara geldi. Son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Seviyor Sevmiyor 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de ekranlara gelen Zeynep Çamcı ile Gökhan Alkan'ın başrolünde bulunduğu Seviyor Sevmiyor 12. bölümü ile izleyicilerin karşısına geldi. Yiğit'in hereyi alt üst ettiği ve Tuna ile Deniz için restleştiği bölüm oldukça beğenildi. Seviyor Sevmiyor 13. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak

BÖLÜM ÖZETİ

Dergi'nin yirminci yıl kutlamaları yaklaşmaktadır. Hazırlıklar yapılırken Yiğit Deniz'den etkilendiği için ondan uzak durmaya çalışır. Bunun gerginliği işe de yansır. İşi Deniz'e ofiste herkesin ortasında bağırmaya kadar vardırır. Bu olay Yiğit'le Tuna'yı da karşı karşıya getirir. İki adam Deniz yüzünden restleşirler. İrem ise Tuna'nın Deniz'e olan ilgisini öğrenir. Deniz tehlikesinden kurtulmak için, Tuna'yla ikisini baş göz etmeye karar verir. Ama Yiğit'i de işin içine katarak hazırladığı dörtlü buluşma hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tuna ve Yiğit'in birbirleriyle rekabete giriştiği macera dolu bir geceye dönüşür. Yaşadıkları gece iki çift için de aralarındaki ilişkiyi sorguladıkları ve ciddi kararlar aldıkları bir sürece dönüşür. Tam hepsi, kendilerince doğru yolu bulduklarına inandıklarında, Yiğit istemeden her şeyi alt üst edecek bir hamle yapar.


Önceki bölümde neler olmuştu?
Yiğit'in babası Teoman, Deniz'i ilk anda tanır gibi olur. Deniz ve İrem'in tek çaresi Teoman'ı İrem'le tanıştırıp İrem'in Deniz Aslan olduğuna ikna etmektir. Bir yandan Neşe, Deniz ve İrem'in oyununu fark etmiş ve İrem'İ Deniz'in istifa etmesi için tehdit etmiştir. İrem ne yapacağını bilemez, bu durumu Tuna ile paylaşır. Tuna, Neşe'yi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Tuna mecburen Neşe'yi başka yöntemler kullanarak ikna etmek zorunda kalır. Acaba Neşe'nin de gizlediği bir şeyler var mıdır? Yiğit babasının gelişinden sonra mahvolur, dağıtır. O dimdik, kendinden emin adam yerini başka bir adama bırakmıştır. Onu teselli etmesi gereken de İrem'dir. Yiğit'i tekrar hayata döndürmelidir. Ancak bu defa Deniz'in çocukluk anıları ile değil, kimliğini açık etmeden kendi olarak bunu yapmaya çalışır. İlk başlarda işe yarıyor gibi görünse de Yiğit'in asıl ihtiyacı olan Deniz'dir. Deniz aşk acısından kaçmanın yöntemini başka birinden hoşlanmak olduğunu zanneder. Tuna'dan Gölge ile buluşmak için yardım etmesini ister. Tuna ise Deniz'i Gölge'den soğutmak için bir yöntem bulmalıdır. Gölge için bir aday belirler; O da Cemal'dir. Cemal, Gölge gibi davranarak Deniz'le buluşur. Ancak işler hiç de beklendiği gibi gitmez.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv