Paramparça 77. bölüm fragmanı çıktı! Paramparça'da Cihan ne yapacak?

Paramparça 76. bölümü ile ekranlara geldi.

Paramparça 77. bölüm fragmanı çıktı! Paramparça'da Cihan ne yapacak?
Star TV'nin uzun soluklu dizilerinden olan Paramparça dün akşam 76. bölümü ile izleyenlerle buluştu. Geni  bir izleyici kitlesine sahip olan dizi izleyenleri yine ekranak kilitledi. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay gibi isimlerin yer aldığı dizide gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor. Paramparça 77 . bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Paramparça 77 . bölüm fragmanı

Hazal'ın cinayet işlediğini öğrenen Cihan'ın tepkisi ne olacak? Cihan, Maide Hanım'la nasıl karşı karşıya gelecek? Selma'nın gelişi, Cihan ile Harun arasındaki dengeleri nasıl değiştirecek? Harun'un Dilara'ya verdiği günlüğü bulan Asuman ne yapacak? Cansu'nun hangi yalanı ortaya çıkacak? Burhan Bey, Özkan'dan ne isteyecek? Tüm bu sorular ve daha fazlası, 'Paramparça'nın 24 Ekim Pazartesi akşamı, saat 20.00'de Star'da ekrana gelecek 77'nci bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan'ın teknesini havaya uçurup, bir çocuğun ölümüne sebep olmakla suçlanan Harun, ifadesini verdikten sonra serbest kaldı. Kendisini ihbar edenin Ozan olduğunu öğrenince de büyük bir şakınlık yaşadı. Dilara, Harun'dan Maide Hanım'ı ihbar etmesini istedi. Dilara'nın bu konudaki kararlılığını gören Harun, Maide Hanım'ı ihbar etti. Cansu'ya motosiklet çarptı. Burhan Bey'in hastaneye yetiştirdiği Cansu'nun hastalığıyla ilgili endişeler, burada yeniden su yüzüne çıktı. Maide Hanım ve Burhan Bey, Cihan'a karşı birleşti. Hazal, Cansu'lara gitti. Geçmişin kırgınlıklarını unutan iki kardeş sevgiyle ve hasretle birbirlerine sarıldı. Mithat ile Hazal arasındaki duygusal yakınlaşma daha da arttı. Selma, Cihan'ın karşısına çıktı, Harun'un kocasının hayatını mahvettiğini söyledi ve onu bitirmek için işbirliği teklifinde bulundu. Cihan, Selma'ya güvenmedi. Selma bu kez, Harun'un ofisine gitti, Cihan'ın kendisine iş teklif ettiğini söyledi. Harun, Cihan'a karşı kendi tarafında olması için Selma'yla anlaştı.

Selma, Harun'la imzaladığı sözleşmeyi Cihan'a gösterdi. Ardından Cihan'ı evine davet etti ve Harun'un yaptığı kirli işlerle ilgili belgeleri gösterdi. Cihan, Selma'nın anlatıklarından etkilendi. Deniz, annesinin ölümüne Burhan Bey'in sebep olduğunu öğrendi. Hazal'dan şüphelenen Ozan, onu takibe aldı. Hazal'ın telefon konuşmalarını dinleyen Ozan, Hazal, Maide Hanım'la konuştuğu sırada Cihan'a haber verdi. Cihan ve Ozan, Hazal'ın Özgür'ü öldürdüğünü, Maide Hanım'ın da ona şantaj yaptığını öğrendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv