Paramparça 75. bölümm fragmanında Cihan'a şok

Paramparça 75. bölümle ekranlara gelecek

Paramparça 75. bölümm fragmanında Cihan'a şok
Star TV'nin sevilen dizisi Parampar.a 75. bölümle izleyenlerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Cihan'a kara haber gelecek. Heyecan fırtınası yeni bölümde de devam edecek.

PARAMPARÇA 75. BÖLÜM FRAGMANI


Yönetmenliği Altan Dönmez'e, senaryosu Yıldız Tunç'a ait olan 'Paramparça'nın yeni bölümünde, sevilen oyuncu Sinem Öztürk, 'Selma' adlı karakterle ekrana gelecek. Selma, geçmişe ait intikamını almak için, Harun ile Cihan'ın peşine düşecek. Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman'ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman'ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır. Maide Hanım, Harun ve Dilara'yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun'dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım'ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal'ı çağırarak yeni planını devreye sokar. MR sonucun temiz çıkması Cansu'yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu'nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu'nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.

Geçen hafta neler oldu?
Cihan ve Ozan, ölen çocuğun ailesine yüklü miktarda para yardımı yapıldığını öğrenince Ozan, teknedeki patlamanın sabotaj olduğundan kendince emin oldu. Harun’dan şüphe eden Ozan, Cihan’ı harekete geçmesi için ikna etmeye çalıştı. Cihan, ellerinde bir kanıt olmadığını söyleyerek Ozan’ı yatıştırmaya çalıştı. Asuman, Harun ile Dilara’nın arasını açmak için sinsi planlarına devam etti. Asuman’dan Cihan’ın döndüğünü ve Dilara ile görüştüklerini öğrenen Harun, kıskançlıktan kontrolünü kaybetti. Ozan’la el sıkışan Mithat, Dark Blue’da işe başladı. Cihan, Deniz’e Burhan’ın cezaevine cinayetten girdiğinin belgesini gösterdi. Babasının kendisine yalan söylediğini öğrenen Deniz yıkıldı ve Burhan’ı hayatından çıkardı. Dilara, Asuman’ın bir an evvel yalıdan ayrılmasını beklerken, avukatın, annelerinden miras değil, aksine yüklü bir borç kaldığını söylemesi Asuman kadar Dilara’yı da şoke etti. Bu haber, Asuman’ın yalıda kalmasının önünü açtı. Maide bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan da Dilara’yla evlediği için Harun’a öfke kustu. Burhan, imzalattığı senetle avucunun içine aldığı Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını istedi. İkilemde kalan Özkan, Cihan’a ihane etti. Doktor, Cihan ve Deniz’e Cansu’nun parkinson hastası olabileceğinden şüphe ettiğini söyledi. Cansu’nun hastalığı  Cihan ve Dilara’yı yan yana getirdi. Cihan ve Dilara, artık yanında olduklarını göstermek için Cansu’nun evine geldi. Yıllardır bilendiği Cihan’a, Deniz’i kaybedince iyice düşman olan Burhan, Cihan’la hesaplaşmaya geldi. Cihan’ın sert sözleri karşısında öfkelenen Burhan, silahını çıkardı ve Cihan’ın kafasına dayadı.  

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizide, başrolleri Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay'ın paylaşıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler