Paramparça 75. Bölüm fragmanı yayınlandı - Cihan Ne Yapacak

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren zirvedeki yerini koruyan Paramparça’nın 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar…

Star TV ekranlarında hayın hayatına ilk başladığı günden itibaren büyük beğeni toplayan ve önemli ölçüde zileyici kitlesi edinen Paramparça dizisinin 74. Böümünün ardından 75. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme dair önemli ipuçlarını barındıran fragman ve bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksüyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı, ‘Paramparça’nın dün akşam (03 Ekim) yayınlanan 74’üncü bölümü de heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.



CANSU’DA PARKINSON ŞÜPHESİ

Cihan ve Ozan, ölen çocuğun ailesine yüklü miktarda para yardımı yapıldığını öğrenince Ozan, teknedeki patlamanın sabotaj olduğundan kendince emin oldu. Harun’dan şüphe eden Ozan, Cihan’ı harekete geçmesi için ikna etmeye çalıştı. Cihan, ellerinde bir kanıt olmadığını söyleyerek Ozan’ı yatıştırmaya çalıştı. Asuman, Harun ile Dilara’nın arasını açmak için sinsi planlarına devam etti. Asuman’dan Cihan’ın döndüğünü ve Dilara ile görüştüklerini öğrenen Harun, kıskançlıktan kontrolünü kaybetti. Ozan’la el sıkışan Mithat, Dark Blue’da işe başladı. Cihan, Deniz’e Burhan’ın cezaevine cinayetten girdiğinin belgesini gösterdi. Babasının kendisine yalan söylediğini öğrenen Deniz yıkıldı ve Burhan’ı hayatından çıkardı. Dilara, Asuman’ın bir an evvel yalıdan ayrılmasını beklerken, avukatın, annelerinden miras değil, aksine yüklü bir borç kaldığını söylemesi Asuman kadar Dilara’yı da şoke etti. Bu haber, Asuman’ın yalıda kalmasının önünü açtı. Maide bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan da Dilara’yla evlediği için Harun’a öfke kustu. Burhan, imzalattığı senetle avucunun içine aldığı Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını istedi. İkilemde kalan Özkan, Cihan’a ihane etti. Doktor, Cihan ve Deniz’e Cansu’nun parkinson hastası olabileceğinden şüphe ettiğini söyledi. Cansu’nun hastalığı Cihan ve Dilara’yı yan yana getirdi. Cihan ve Dilara, artık yanında olduklarını göstermek için Cansu’nun evine geldi. Yıllardır bilendiği Cihan’a, Deniz’i kaybedince iyice düşman olan Burhan, Cihan’la hesaplaşmaya geldi. Cihan’ın sert sözleri karşısında öfkelenen Burhan, silahını çıkardı ve Cihan’ın kafasına dayadı.

HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Kafasına silah dayalı olan Cihan ile Burhan arasında neler yaşanacak? Doktorların, Cansu’nun hastalığıyla ilgili şüpheleri doğru çıkacak mı? Maide Hanım hangi itirafta bulunacak? Harun ile Dilara arasına nifak tohumları ekmeye çalışan Asuman neler yapacak? Hazal ile Mithat arasında neler yaşanacak? Ozan, Harun’un karşısına neden çıkacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası, ‘Paramparça’nın 10 Ekim Pazartesi akşamı, saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek 75’inci bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler