​No 309 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

​No 309 15. bölümüyle seyirciyle buluştu

​No 309 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin son dönemlerdeki sevilen dizisi NO 309 15. bölümle izleyici karşısına çıktı. Beğenilerek takip edilen dizide bu hafta yine hem aşk hem de komedi vardı. Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın bulunduğu dizide gelecek hafta neler olacağı merakla bekleniyor. No 309 16.bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

BÖLÜM ÖZETİ

Onur ve Doktor Onur arasında yaşanan kavga Lale’yle Onur’un aralarının açılmasına sebep olur.. Lale artık emindir Onur’la evlenmeyecektir. Onur içinde durum farksız değildir o da Lale’ye çok sinirlidir. İkisinin de gergin ve bir o kadar da üzgün halleri ailelerinin gözünden kaçmaz, onları barıştırmak için harekete geçerler.. 


Geçen hafta neler olmuştu?

Lale’nin yaşadığı stres düğünün ertelenmesine sebep olur. Herkes Lale için endişelenmektedir. Lale’nin Onur’a soğuk davranmasının sebebini herkes yaşadığı strese bağlasa da, asıl neden farklıdır. Lale yaşadığı olayı doktor Onur’la paylaşır ve ondan destek alır. Bu arkadaşça yakınlaşmaları Onur cephesinde yanlış anlaşılmalara yol açar.. Özellikle Lale’nin evlenmekten vazgeçmesi, Onur’un Doktor Onur’a karşı iyice hırslanmasına sebep olur..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv