Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak sorusu, KVP hayranlarının en çok merak ettiği konu

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu hayranları yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak? Bu sorunun cevabı yapım şirketinden veya kanaldan henüz açıklanmadı. Ancak kulislerde  fenomen dizi ekim ayının ortasında başlayacağı konuşuluyor. Dizinin kadrosuna yeni takviyeler yapıldığı da belirtilirken yeni sezonda neler olacağı merakla bekleniyor.

UĞUR PEKTAŞ KVP'DE

Arka Sokaklar dizisiyle önemli bir hayran kitlesine ulaşan eski Survivor yarışmacısı olan Uğur Pektaş yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alacak. Pektaş'ın dizide hangi karakteri canlandıracağı ve performansı büyük merak konusu. Yakışıklı oyuncu dizide eksikliği çokça hissedilen "Memati" karakterine benzer bir rolle diziye dahil olacağı konuşuluyor.



KÜNYE
Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),  Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu Senaryo Danışmanı: Öktem Başol

TAM 13 YIL OLDU

Sevilen dizi yayın hayatına başlayalı tam 13 yıl oldu. İlk bölümü 2003 yılında 15 Ocak'ta ekranlara gelen fenomen dizi aksiyon,mafya ve derin devlet konularını ele alıyor. 19 Nisan 2007'de Show TV'de yeniden gösterime farklı isimle giren Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk 3 sezon boyunca aralıksız Show TV'de gösterilmiştir. Ancak 4. sezonda Star TV'ye transfer olmuş ve bir sezon yayınlandıktan sonra anlaşmasını bozarak 5. sezonda atv'ye transfer olmuştur. 6. sezonda TNT'ye geçti. TNT kanalının kapanması sebebiyle 7. ve 8. sezonda atv'de yayınlandı. 9. sezondan beri Kanal D'de yayınlanmaktadır. Eski bölümlerinin tekrarı ise Beyaz TV'de verilmektedir. Dizi, serinin ilk dizisi olan 2.sezonu başladığından bugüne kadar her seferinde perşembe günü yayınlanmıştır.  Dizi ilk üç sezon boyunca küresel güçlerin iç temsilcileri üzerinde yoğunlaşmış ve Polat Alemdar ve ekibi bu iç düşmanlar ile mücadele etmiştir. Dizi, dördüncü sezondan itibaren küresel güçlerin ana aktörlerine yoğunlaşmış, dizide yabancı istihbarat servisleri, yabancı ajanlar yer almış ve bu kişilerle mücadele verilmiştir. Suriye meselesine de yer verilmiştir. Tema değişiklikleri gereği karakterlerin büyük bir kısmı yenilenmiştir. Sekizinci ve dokuzuncu sezonlarda ise küresel güçler ile bölgesel güçler arasındaki çatışmalar konu edinilmiş, dizi daha karamsar bir havaya girmiştir. Özellikle dizinin bel kemiğini oluşturan Alemdar ve ekibi, çeşitli misyonlar için dağılmışlar ve dizinin seyri değişmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv