Kısmetse Olur Okan Altınok kimdir?

Okan Altınok Kısmetse Olur yarışmasının yen, damat adayı oldu

Kısmetse Olur Okan Altınok kimdir?

Ekranların sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da bu haftanın finali gerçekleştirildi. ve yarışmaya yeni dahil olan isim belli oldu. Damatlar evinden Onur'un elenmesinin ardından Okan Altınok isimli yarışmacı eve dahil oldu. Peki Okan Altınok kimdir? İşte detaylar

Yeni damat adayı Okan Altınok yarışmaya Amasya'nın Merzifon ilçesinden katıldı. Merzifon'da yaşayan yeni damat adayı çiftçilik ile uğraşıyor. Yeni yarışmacının eve girişi oldukça ilginç oldu. Eve iki çuval ile giriş yapan Okan, soğan ve elma getirdi. Bu manzarayı gören gelin adayları büyük şaşkınlık yaşadı. 27 yaşındaki yarışmacı Gamze'ye talip olduğunu dile getirdi. Merzifon'da geçimini elma ve soğan yetiştirerek sağlayan yakışıklı isim evleneceği ismi köyüne götürmek istiyor.


ONUR ELENDİ

Kısmeste Olur evinde bu kez sadece bir isim elendi. O da damatlar evinden Onur Demirbaş oldu. Onur eve veda ederken gözyaşlarına boğuldu. Gelinler evinden eleme adayı olan Gamze ise derin bir nefes aldı.

Haftanın birincisi

atfanın birincisi iki çift oldu ancak ödül yemeğine sadece biri gitti. Onlar da Adnan ve Didem Delen oldu. Hazal ve Semih ise bu haftayı aşk sarhoşu olarak tamamladılar.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv