Kiralık Aşk yeni sezonu başladı! Kiralık Aşk 54. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kiralık Aşk 53. bölüm ile yeni sezona merhaba dedi.

Kiralık Aşk yeni sezonu başladı! Kiralık Aşk 54. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son dönemlerde televizyonların en çok sevilen ve en çok izlenen dizisi Kiralık Aşk Star TV'de yeni sezona merhaba dedi. Güzel oyuncu Elçin Sangu ile Ömer Arduç'un başrolünde bulunduğu Kiralık Aşk 53. bölüm ile izleyicileri ekran başına topladı. Ömer ile Defne'nin aşkını anlatan dizi yeni sezonun ilk bölümüyle de fırtına gibi eseceğinin sinyalini verdi. Kiralık Aşk 54. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Yeni sezonun ilk bölümünde Ömer'in aşkımı yoksa gururu ile prensiplerini mi seçtiği belli oldu. Defne ise başı dik ve kararlı şekilde yükselişe geçmiştir. Neriman yeniden sahne alarak kartları yeniden dağıtıyor. Sinan ise artık başka bir yerdedir. Ayrıca dizide yeni bir karakter vardır. O da herkesin hayatını karmakarışık edecek olan Pamir Marden'dir. Ayrıca Seda Berensel de sahneye çıkan bir diğer isimdir. Dizide artık yepyeni ve sürpriz aşklar başlayacaktır. . Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor. 


DİZİNİN KONUSU 
Başrollerinde Elçin Sangu ve Başrış Arduç'un yer aldığı dizi romantik komedi tarzındadır. Güzel oyuncu Elçin Sangu dizide Defne karakterini canlandırıyor. Garsonluk yapan Defne kendisine yapılan aşk oyununu kabul ederek karmaşık bir işin içine girer. Zengin bir iş adamını kendisine aşık etmeye çalışan Defne'ye bu oyunda yardımcı olacak kişi ise Defne'nin gerçekten aşık olduğu adamdır.

Oyuncu kadrosu: Defne- Elçin Sangu, Ömer- Barış Arduç, Sinan- Salih Bademci, Neriman-Nergis Kumbasar, Necmi- Levent Ülgen, Hulusi- Ferdi Merter, Esra-  Melisa Giz Cengiz, Türkan- Hikmet Körmükçü, İsmail- Kerem Fırtına, Nihan- Sanem Yeles, Koray -Onur Büyüktopçu ,Serdar- Osman Akça, Seda Berensel -Müjde Uzman, Pamir Marden- Seçkin Özdemir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv