Kertenkele 76. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kertenkele 75. bölüm ile izleyicileriyle buluştu

Kertenkele 76. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Kertenkele 75. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta da hem komedi hem heyecan vardı. Kertenkele 76. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

KERTENKELE BÖLÜM ÖZETİ

Kod Adı: Kertenkele operasyonuyla ilgili dosyayı gören Maskeli Kız(Zeynep) Kertenkele’nin hayatta olabileceğini düşünmeye başlamıştır. 
Zehra'nın mezarı başında gizemli bir adamla karşılaşan Zeynep adamı kovalarken Zehra ve Ziya'nın nişan yüzüğünü bulur. Nişan yüzüğünü kaybedip daha sonra Zeynep'te gören Murat yüzüğünü geri almak için her yolu deneyecektir. Murat, Kara Faruk maskesini giyip Zeynep'in odasına girince işler iyice karışır. Kara Faruk geri dönmüştür! Komiser Yılmaz ve malikâne halkı Kara Faruk'un peşine düşer. Öte yandan Deli Meryem'i kıskanan Gizem, Hicabi'den aşkını minareden herkese ilan etmesini ister. Hicabi minareye çıkar ancak olaylar hiç umulmadığı şekilde gelişir. Kertenkele'nin yaşadığına inanan Yılmaz Komiser ise nişan yüzüğü üzerinden zekice bir tuzak kurar. Kertenkele nişan yüzüğünü Zeynep'ten aldığı anda yakalanacaktır!
KERTENKELE

Geçen hafta neler olmuştu?

Murat'ın gerçek kimliğini araştıran Yılmaz ise Murat'ın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Öte yandan Sami ve Asiye, Hicabi'yi beşik kertmesi Deli Meryem ile evlendirmeye kararlıdır. Ancak, Gizem'in Hicabi'yi Deli Meryem'e kaptırmaya hiç niyeti yoktur ve iki kız Hicabi için büyük bir rekabete girişir. Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi'nin arasını açacaktır. Ejder, Ay Yıldızlı Adam'ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar. Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur. Bu ana şahit olan Zeynep, Murat'ın aslında kim olduğunu öğrenmek üzeredir...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler