Kanıt Ateş Üstünde 8. bölümle final yaptı

Kanıt Ateş Üstünde final yaparak ekranlara veda etti

Kanıt Ateş Üstünde 8. bölümle final yaptı

Kanal D'de bu yaz döneminde yayın hayatına tekrar başlayan Kanıt Ateş Üstünde'nin ömrü beklenenden kısa sürdü. Beklenen reytinglere ulaşamayan Kanıt Ateş Üstünde final bölümüyle izleyiciye veda etti

Kanıt Ateş Üstünde 8. bölüm özeti

Kaan, Ömer’i babası Ekrem Karan’ın kirli geçmişiyle köşeye sıkıştırırken, Rüzgar beklenmedik bir şekilde Kaan’ın babası Erdem ve kendi annesi Esma’nın ölüm kayıtlarının yer aldığı arşiv dosyasına ulaşır. Artık Rüzgar’ı tutacak hiçbir şey kalmamıştır, geçmişe dair bilmediği ne varsa öğrenmeye kararlıdır. Üçünü bir araya getiren yüzleşme, sadece Rüzgar için değil, Kaan ve Ömer için de son derece sarsıcı geçer ve her birini bir tarafa savurur.  Bu arada emniyet ekibinin elindeki vaka, ikinci bir cinayetle yeni bir boyut kazanmıştır. Futbolcu Tarık Özkan’ın ardından arkadaşı İbrahim Kuşkanlı’nın da öldürülmesi ekibi, o civardaki tüm insanları etkileyen büyük bir suçu ortaya çıkarmaya zorlar. Kaan hem Rüzgar’la yaşadığı büyük sarsıntı, hem de cinayet vakası sırasında tanıdığı küçük Mustafa’nın hikayesinden duyduğu üzüntü nedeniyle kötülerle mücadelesinde çok daha hırslı ve kararlıdır. Ancak ekip cinayeti çözerken olaylar beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkar. Kaan, Rüzgar’la birlikte kendisini ateşin ortasında bulur. 


Geçen hafta neler olmuştu?
Yetimhanede Rüzgar’la karşılaşan Kaan, Ömer’in ne kadar ileri gidebileceğini daha iyi görmüştür. Ömer’in elindeki büyük koz ve olanaklara karşı Kaan’ın en büyük silahı karakteri ve zekasıdır. Boks hocasının da yardımıyla kendisinin kim olduğunu hatırlamış ve düşmanını çözmeye başlamıştır. Ömer’in planları giderek sertleşirken, Kaan da son derece akıllı hamlelerle düşmanını sıkıştırmaya başlar. Artık iki erkek arasında kartların daha açık oynandığı, cesaret ve meydan okumaya dayalı bir savaş başlamaktadır. Ve bu savaşın merkezinde artık sadece Rüzgar değil Asya da vardır. Çünkü Ozan sayesinde Asya ile tanışan Ömer, daha ilk görüşte Asya’dan hoşlanmış ve Kaan’a düşman olmak için bir neden daha bulmuştur. Bu arada Asya Kaan’ın gizemli tavırlarını çözemeyince onu konuşturmak için hiç beklenmedik bir şey yapar. Ömer kendisini hem Rüzgar hem de Ozan’la yakınlaştıracak adımlar atarken Kaan ise Melis ve Enver Amir’in yardımıyla çok önemli bilgilere ulaşır. Tüm bunlar olurken bir gece bir orman yolunda elinde silah, bilinci kapalı yaralı bir kadın bulunur. Kadının yakınlarındaki bir arabada ise genç bir erkek cesedi vardır. Ekibimiz araştırdıkça içinde aşk, kıskançlık ve paranın olduğu bir olay örgüsüyle karşılaşırlar. Deliller şaşırtıcı, olaya dahil olan kişilerin ifadeleri kafa karıştırıcıdır. Ekibin becerisi ve Prof. Dr. Sevil Atasoy’un danışmanlığı cinayetin arka planını aydınlatmada önemli bir rol oynar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv