İçerde 10. bölümde Sarp bilmeceyi çözdü

İçerde 10. bölümde neler olacak? İşte detaylar

İçerde 10. bölümde Sarp bilmeceyi çözdü

Show tv'de ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan İçerde 10. bölümüyle ekranlara gelecek. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu gibi ünlüisimlerin başrolünde olduğu dizide bu hafta Sarp kendisine oynanan oyunu çözerek intikam almak için işe koyulur. Yusuf Müdür ise Celal ve Köstenceli'yi aynı anda bitirmenin planlarını kurmaktadır. 

İÇERDE 10. BÖLÜM FRAGMANI

BÖLÜM ÖZETİ

Sarp kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır.  Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

 “İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV’de! Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

içerde 10. bölüm

Geçen hafta neler oldu?

Mestan, Sarp'a oynadığı oyunun sonunda Yusuf Müdür ile Sarp'ın çatıda buluşmasını görünce kebapçıya Sarp'ı çağırdı. Celal de Sarp'tan şüphelenmeye başlamıştı ve daha önce Füsun ve Eylem'den uzak durması konusunda uyardığı Mert'i, Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun'un lokantasına gönderdi. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mestan ve Sarp'ın kebapçıda karşı karşıya geldiği ve nefes kesen dövüş sahnesinin üzerine Sarp'ın başına kimin vurduğunu ve Mestan'ın kimin tavana asıp öldürdüğü merak konusu oldu. Mestan karakterine başarılı performansıyla hayat veren Mustafa Yıldıran diziye veda etti. Celal'in her sözüne "Canım Kurban Babam" lafıyla cevap veren Mestan'ın bu sözleri dillere pelesenk olmuştu. Celal'in tüm kudretiyle gazap içinde ve Sarp'ın ise tek başına karşı karşıya geldiği final sahnesi ise  bölümün çok konuşulan anlarından oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv