Hayatımın Aşkı final bölümü ile veda etti

Hayatımın Aşkı son bölümüyle ekranlara geldi

Hayatımın Aşkı final bölümü ile veda etti

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Hayatımın Aşkı final yaptı. Reytinglerin kurbanı olan dizi 17. bölümü ile ekranlara geldi. Hayatımın Aşkı final bölümünde neler olduğunu haberden öğrenebilirsniz.

Hayatımın Aşkı final bölümü özeti

Demir’in Gökçe’ye duyduğu büyük aşk, onun bir karar almasına sebep olur. Evlenme teklifi edecektir.

Bu düşüncesini Gökçe’nin ailesiyle de paylaşan Demir, destek görür. Bunun üzerine hep birlikte büyük bir sürprizin hazırlığına başlarlar. Demir, Gökçe’yi ajansta tutacak, Gökçe’nin ailesi ise bu büyük organizasyonun hazırlığına başlayacaktır. Bütün bu gelişmeler yaşanırken Kaan ise kendine bile itiraf edemediği aşkını Gökçe’ye ilan etmeye karar verir.

Gökçe’nin, Demir’le yakınlaşmasına daha fazla seyirci kalmak istemez. Bu durum iyice canını yakmaktadır. Günün sonunda Kaan, bütün cesaretini toplayacak ve aşkını ilan edecektir. Gökçe başına gelecek bütün bu sürprizlerden habersiz ajansta her zamanki işlerini yapmaya devam eder.

Ailesinde yaşanan tuhaf durumlara ve Demir’in ajans içi tavırlarına anlam veremez. Sema’yla araları bozulan Bartu ise barışmanın yollarını aramaktadır. Önce kendine bir çekidüzen vermesi gerektiğinin farkına varan Bartu’da radikal değişimler başlayacaktır…


16. bölüm özeti

Demir’in evlatlık meselesi ile ilgili arayışı devam eder. İpuçlarını takip eden Demir’in yolu bir kuyumcuya çıkar. Hâlâ “1982 yılında yaşayan” ve iletişim kurmanın imkansız olduğu bir kuyumcuyla karşılaşır.

Demir, kuyumcuyla ne yapıp edip konuşacaktır. Kuyumcunun, gerçek ailesini tanıyor olması çok güçlü bir ihtimaldir ve Demir bu işin peşini bırakmayacaktır. Olaya Gökçe’nin de dahil olmasıyla bir plan yaparlar. O yıllarda yaşayan bir çiftmiş gibi kuyumcuya tekrar giderler…

Tüm bu yaşananlar sırasında Demir ve Gökçe aşkı iyice alevlenir. Kaan ise Gökçe’ye kendini affettirmenin yolunu aramaktadır. İşler Kaan için daha da kötü gider. Gökçe’nin önünde Demir’le kavganın eşiğinden döner.

Bu, Gökçe’nin iyice Kaan’dan uzaklaşmasına yol açar. Kaan’ın, Pelin’le tanışması, onu bir yol ayrımına sokacaktır. Kolay yoldan para bulmanın peşine düşen Bartu’nun aklına yeni bir fikir gelir. Ailesinin de evde olmamasıyla birlikte odasını kiraya verir. Ailenin zamansız eve geri dönmesiyle işler çok karışır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv