Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanı çıktı mı? Bu hafta neler oldu?

Hayat Şarkısı 29. bölümde neler yaşandı, yeni fragman çıktı mı? Detaylar burada...

Hayat Şarkısı 30. bölüm fragmanı çıktı mı? Bu hafta neler oldu?

Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı 29. bölümle ekranlara geldi.  Burcu Biricik ve  Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı dizide izleyenler yine ekranlara kilitlendi. Bu hafta Hülya gerçeği öğrenmek için yola koyuluyor. Mahir ise Haluk'u uzaklaştırmak için şeytani bir plan hazırladı. Birbirinden önemli gelişmelerin yaşandığı dizide gelecek hafta neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Hayat Şarkısı 30. böllüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak

HAYAT ŞARKISI 29. BÖLÜM ÖZETİ

Nilay ve Melek’in yaptığı açıklamalardan tatmin olmayan Hülya, gerçeği kendi yöntemleriyle araştırmaya karar verir. Yine rahatsızlanan Hülya’yı konağa götürmek zorunda kalan Mahir ise, Cevher sülalesinin geri kalanı ile tanışmak zorunda kalır ve Bayram tarafından ifadesi alınır.

Bu arada Mahir, Melek ve Nilay’ın başını ağrıtmaya devam eden Haluk’u uzaklaştırmak için şeytani bir plan yapar. Hatice ve Zeynep ise, taciz etmek için Melek’in cafesine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Zeynep, Hüseyin’i geri alabilmek için Melek ve Hülya’ya son ve kesin darbeyi vurmaya karar verir.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

hayat şarkısı

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler