Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı çıktı mı?

Hayat Şarkısı 24. bölüm ile ekranlara geldi

Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 24. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Beğenilerek takip edilen dizi bu hafta yine hayranlarını tv başına kilitledi. Hayat Şarkısı 25. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BU HAFTA NELER OLDU?
Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır. Öncelikle Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamak için hukuk yoluyla DNA testi talep eder.
hayat şarkısı 25. bölüm

Geçen hafta neler olmuştu?

Hülya sonunda Kerim’in yerini bulmuştur ancak Kerim Hülya’dan hayatından çıkmasını ve geri dönmesini ister. Nurgül, Mehmet’in velayetini alması için dava açmaya Filiz’i ikna eder. Filiz’in velayet davası açabilmesi için önce Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlaması gerekmektedir, Filiz Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamaya karar verir. Cevher ailesi hiç olmadığı kadar hırpalanmıştır ve kırgınlıklarla, ayrılıklarla savrulmaktadır. Kerim’in gitmesi Süheyla ile Bayram’ın arasını iyice açmış, öğrendiği sırlar Süheyla’yı Hülya’ya karşı öfkeyle doldurmuştur. Cevher ailesi ateşle imtihan dönemindedir.

Oyuncu Kadrosu: Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağtıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat, Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv