Familya 2. bölüm fragmanı çıktı!

Familya ilk bölümüyle tam not aldı

Familya 2. bölüm fragmanı çıktı!
Fox TV'de bu gece yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Usta isim Uğur Yücel'in başrolünde bulunduğu Familya ilk bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizinin ilgi çekeceği görüldü. Ayrıca Familya 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

FAMİLYA 2. BÖLÜM FRAGMANI


İLK BÖLÜM ÖZETİ
Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider. Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...

Oyuncu kadrosu: Uğur Yücel, Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Cansu Tosun, Güven Kıraç, Bülent Emrah Parlak, Şükran Ovalı

Konu:  “Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu’nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv