Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı çıktı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölümle ekranlara geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona merhaba dedi. 43. bölümüyle ekranlara dönen dizide yine heyecan fırtınası yaşandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Hızır Çakırbeyli masa toplantısında yeğenini vuracağını ima etmiş fakat kimse bu olayın gerçekleşeceğine ihtimal vermemişti. Peki Alparslan ölecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı ağırlıkta hastane sahneleri ile geçiyor. Alparslan'ın ölmüş olma ihtimali yoğun şekilde kendini hissetirirken, dizinin takipçileri gelişmeleri merakla bekliyor. Hızır'ın gerçekleri öğrenmesinin ardından fragmanın son sahnesinde evinden alınıyor oluşuda bu ihtimali kuvvetlendiren olaylar arasında. 

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Hızır Çakırbeyli hayatının en büyük darbesini kardeşinin en mutlu gününde alır. Nihayet yeğeni Alparslan'la ilgili tüm bilinmeyenler su yüzüne çıkmıştır. Yüzleştiği bu acı gerçekler neticesinde bir karar almak zorunda kalır. İhaneti hazmedemeyecek olan Hızır'ın kestiği ceza, karşısındaki canından da olsa, yine ölümden yanadır. Peki, Alparslan bu ölüm kalım savaşında İlyas'ın ona tanıdığı hakkı hangisinden yana kullanacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv