Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı çıktı! Cesur Yürek'te Ömer tuzağa düştü

Cesur Yürek 5. bölümüyle ekranlara gelecek

Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı çıktı! Cesur Yürek'te Ömer tuzağa düştü
Show TV'nin yeni dizilerinedn Cesur Yürek 5. bölümle izleyicilerle buluşacak. İlk bölümleriyle beğeni toplayan ve başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Ruveyda Öksüz'ün yer aldığı dizide bu hafta Ömer tehlikeli bir tuzağın içerisine düşecek.

CESUR YÜREK 5. BÖLÜM FRAGMANI

BÖLÜM ÖZETİ:

Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.
 
"Cesur Yürek", bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv