Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün dizisi Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor?

Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak?

Yeni sezonda televizyon ekranlarında yeni diziler yayında olacak. Bir çok dikkat çeken yapım varken bunlardan biri de Türkiye'nin sevilen ve en tanınan yıldızlarından olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ü bir araya getiren Cesur ve Güzel olacak. Peki Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak ve hangi kanalda olacak? 

Diziyle ilgili başlabıç tarihi henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak kulislerde dizinin ekim ayının içerisinde başlayacağı konuşuluyor. İki ünlü ismi bir araya getiren dizinin Star TV'de yayınlanacağı kesinleşti. İki önemli yıldızın yanı sıra dizide son dönemlerde Aşk Yeniden isimli dizide Özge Özpirinççi'nin babasını canlandıran Tamer Levent'in de yer alacağı belirtildi. Levent'in dizide toprak zengini olan ve Koray ile Sühan isimli iki çocuğun babası "Tahsin Köroğlu" karakterini canlandıracağı kaydedildi. Dizide Köroğlu ailesinin gözbebeği ise Sühan rolündeki Tuba Büyüküstün olacak. 


Cesur ve Güzel'de Kıvanç Tatlıtuğ'un küçük yaşlardan beri kendisine sahip çıkan kötü birisi için çalışan ancak mert ve dürüst bir karaktere can verecek. Kıvanç'ın Tuba ile karşılaşması ise tesadüf eseri olacak ve büyük bir aşkın başlangıcı olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv