Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Bodrum Masalı 4. bölüm ile izleyici ile buluştU

Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden Bodrum Masalı bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Beğenilerek takip edilen Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı çıktığında da burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Cahit’in kararı ile Ateş’ten uzak durması için Londra’ya yollanan Alara, Ateş olmadan yapamayacağını anlar ve babasına rağmen harekete geçer. Ateş ise, Alara ile aynı şehre gidebilmek için yüzme bursunun peşine düşer. Alara için, hayatı boyunca çabalamadığı kadar çabalamaya hazırdır. Aynı bursa Kelebek’in de talip olması iki genci karşı karşıya getirir.Cahit ise, Ateş ve Alara’yı bir araya getirmemeye kararlıdır. Faryalı, Yıldız ve Gözde üç ortak olarak oteli işletmeye çabalamaktadırlar. Evren bu ortaklıktan memnun değildir. Oteli satabilmek için yeni planlar yapar. Bu uğurda can düşmanı Cahit ile ortak çalışmayı bile göze alır.  Bu durum Ergüven ailesinin tüm fertlerini etkileyecektir. Yıldız çocuklarından yana tavır alırken, Evren yine kendi çıkarını düşünmektedir.


GEÇEN HAFTA NE OLDU?

Evren, Cahit’in verdiği bilgi ile tuzağa düşmüş, yeri tespit edilmiştir. Borcuna karşılık hapse girme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Polisten kaçar ve saklanır. Ergüven ailesi tüm güçleri ile Evren’in borcunu ödemeye çalışırken Yıldız’ın ve Ateş’in Evren’e olan öfkesi artmaktadır. Cahit’in olaydaki rolünün açığa çıkması Ateş ve Alara’yı karşı karşıya getirir. Gözde ise Yıldız’ın Evren’e olan öfkesini Evren’i birlikte kaçmaya ikna etmek için kullanır. Yıldız’a olan aşkını kalbinin derinliklerine gömmüş olan Faryalı, kendisini hiç istemediği halde Ergüvenlerin ailevi problemleri ile uğraşırken bulur. Su, babasının kurtulması için çabalarken Kelebek’ten yardım alır. Cenk, Kelebek’i kıskanmaya başlar. Arkadaşı Uzay’ın da doldurması ile Su’ya karşı çok büyük bir hata yapmak üzeredir.
 
OYUNCULAR :
Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde),  Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler