Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümle yine ekranlara kilitledi

Bana Sevmeyi Anlat 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümle yine ekranlara kilitledi

FOX TV'nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat 4. bölümle ekranlara geldi. İlk bölümleriyle izleyiciden tam not alan Seda Bakan ile Kadir Doğulu'nun başrolüne yer aldığı Bana Sevmeyi Anlat'ın 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Engin’in, Leyla ile Alper’i bir arada görmesi iki can dostu karşı karşıya getirir. Alper her şeye rağmen Leyla’yı korumayı seçer. Engin, Alper ile bir anlaşma yapsa da duygusal mı yoksa profesyonel mi bir adım atacak kestirilemez. Hakverdi’nin izini de sürmekte olan Engin ona verilen görevi layığıyla yerine getirir. Salih ise oğlu için gittikçe endişelenmektedir. Leyla yeni bir iş görüşmesine gittiğinde daha önce gerilim yaşadığı Canan’ı karşısında görür. Leyla’yı zorlu anlar beklemektedir. Haşmet’in ise Leyla’yı yeniden kazanmak için kurduğu bir plan vardır.


Önceki bölümde neler oldu? 
Hakverdi, Duygu’ya kavuşmak için iyice gözünü karartmıştır. Rüzgar’ın aslancığına sakladığı uyuşturuculara ulaşmak için Alper ile karşı karşıya gelmek durumunda kalır. Leyla yine Alper’i zor durumda bırakmanın mahcubiyeti içerisindedir. Haşmet, Leyla’ya ulaşamadıkça adımlarını keskinleştirir. Halverdi’nin de ortadan yok olması ile son hamlesini Salih üzerine oynar. Salih’in kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye gelen Leyla, Haşmet ile karşı karşıya kalır. Alper ise geçmişten aralanan bir perde ile hiç beklemediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Oyuncular: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan, Naz Sayıner, Salah Tolga Tuncer, Çisem Çancı, Lavinya Ünlüer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv